Vandaag ben ik boos.

boos

En ik ben boos op de Oncoloog. Ze zei dat als ik last van mijn liezen kreeg ik dat moest aangeven. Liezen???? Hoezo. Die worden toch niet bestraald? Ja, dat ligt wel in het bestralingsgebied. Maar het is toch een kleine deel dat bestraald wordt? Ja maar het omliggende weefsel heeft er ook last van. Daar komt de straling ook! Godverdegodverdegodver (sorry voor het vloeken). Ik heb wel 50 x gevraagd wat er gebeurt met bestralen. Wat de korte termijn EN de lange termijn gevolgen zijn. En ze zeggen steeds alleen wat ze kwijt willen. En NU zegt ze, als ik er al een week op heb zitten en er GEEN weg meer terug is dat er veel meer weefsel last krijgt van de bestraling. JA bestraal maar lekker door hoor! Beschadig alles maar goed hoor! Over 10 jaar zien we wel weer!!

Hoe zit het dan met mijn doel om 120 jaar te worden? En mijn kleinkinderen te zien opgroeien? 

En ik ben boos op de apotheek (maar eingelijk de oncoloog). Nadat ik uit het ziekenhuis kwam, ging ik even wat pilletjes tegen de misselijkheid halen. IK KREEG ER NEGENTIG!!!! Wat denken ze wel niet. Dat het snoepjes zijn? Mafkezen.

Vanaf nu heb ik 2 dagen vrij. Geen bestraling en geen chemo. Volgens mij hoef ik nu vanavond ook niets te nemen? Of toch wel? Nee ik kies voor NEE.