Over Adele

Ik heet Adele Schmidt en werk sinds 2010 als orthomoleculair dietist in Zandvoort, Bentveld en Haarlem. Mijn carriere begon via IJssalon Giraudi in Zandvoort, Beveiliging op Schiphol, McDonalds hostess in Rotterdam, Manager bij Holland Casino tot nu; orthomoleculair dietist.

Grofweg zou je kunnen zeggen dat mijn carriere gegaan is via een lekkere ijssnack naar mensen ongezond en dik maken, daarna de mensen rijk of arm maken en nu wil ik de mensen echt helpen met het optimaliseren van hun eigen gezondheid.

Het is allemaal leuk en leerzaam geweest. Toch denk ik dat ik NU echt de baan heb die bij mij past. Als zelfstandige orthomoleculair dietst! En dan ben je zo met gezondheid en voeding bezig……. mijn doel was om 120 jaar oud te worden. Totdat ik zelf de diagnose Rectumcarcinoom heb gekregen. Nu ben ik van zorgverlener een zorggebruiker c.q. patient geworden. Via mijn blog wil ik mijn pad in deze zorgwereld voor kankerpatienten vertellen in de hoop dat anderen inspiratie krijgen en natuurlijk ook om mijn vrienden, familie, collega’s en (on)bekenden te laten weten waar ik nu sta.

3 reacties op “Over Adele

  1. Dag Adele,
    via je facebook reaktie aan de vrouw die nu botkanker heeft, ben ik op jouw site en verhaal gekomen. Mooi dat je jouw proces zo stap voor stap hebt beschreven en ook alle medicatie/supplementen die je benoemt! Heel informatief en ik wil je daarvoor bedanken! Ik wens je van ganser harte veel licht en wijsheid, ook aan je gezin

  2. Fijn dat er zo veel steun en liefde over je heen komt neem het aan en geniet er van!!
    Wij willen allemaal een heel klein beetje behulpzaam zijn op het moeilijke, lastige en confronterende pad wat je nu gaat!
    Je beseft nu toch wel hoe belangrijk je voor heel veel mensen bent!
    Adele ga er voor!! In volle vaart terug naar gezond!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.