Ik ben er klaar voor

Afgelopen week stond in het teken van: “Nog even dit en nog even dat…voordat ik het ziekenhuis in ga”.
Het was dus ook een drukke week maar wel heel gezellg.
Womens Only Cabrio Rally , mijn verjaardag, een heerlijke buitenrit,  de dans voorstelling van Julia.

bloemen verjaardag
51 rozen

Vandaag de laatste dingen geregeld om de praktijk en de clienten netjes achter te laten. Nee ik heb niet echt alles af, maar dat komt dan wel.

Ik heb vanmiddag in het zonnetje ook alle spullen die ik heb gekregen van het ziekenhuis, artsen, alternatieve artsen, facturen en achtergrond informatie over kanker maar eens geordend en in een map gedaan.


En natuurlijk moest ik het stomaoefenpakketje gaan proberen.
Rode foamsticker op mn buik, cirkeltje uitknippen om de maat te bepalen, plakker op maat maken en klaar. Stelde niet veel voor. Maar ja, ik hoop natuurlijk dat het niet nodig is. Maar als het wel nodig is, is het ook goed.
Ook heb ik alle beterschapskaarten, die allemaal uitgestald stonden, opgehangen. Dat ziet er mooi en opgeruimd uit.

beterschapskaarten

Toch ook maar even de folders doorgelezen over de ziekenhuisopname en hoe ik mij moet voorbereiden en wat ik kan verwachten.
Morgen mag ik nog alles eten en drinken en zullen er vooral gesprekken en testen plaatsvinden.
Bij het bed hangt een scherm waar de artsen het EPD (electronisch patienten dossier) kunnen lezen, Maar het is ook te gebruiken als TV en als computer (met toetsenbord). Dus ik houd jullie op de hoogte.
Verder schijnt er op iedere etage een keuken/restaurant te zijn waar je kan eten en drinken wat je wilt.

Van uitslapen is geen sprake geloof ik. Ik lees dat je om 6 uur wakker gemaakt wordt.
Dinsdag staat de operatie om 12 uur gepland. Tot 4 uur voor de operatie mag ik gewoon eten. Dus een ontbijtje mag er nog in. Tot 2 uur voor de operatie kan ik nog heldere vloeistoffen drinken. Daarna gaan we de boel eruit werken.
Ik krijg een ruggeprik om de pijnstilling te geven NA de operatie. En de operatie zelf in onder algehele narcose. Verder komen er wat slangen aan mij te hangen geloof ik.
Beademing tijdens de operatie, blaaskatheter zodat ik niet leeg loop in bed omdat het onderlichaam even uitgeschakeld wordt, een infuus met vocht en misschien voeding en nog wat geloof ik.
Ze verwachten dat ik rond 18 uur weer een beetje wakker word.

 Woensdag moet ik meteen aan de bak met 2x 15 tot 90 minuten uit bed om in een stoel te gaan bivakkeren. En donderdag is dat al 8 uur per dag geloof ik. Er is een heel schema. Dus lekker luieren en uitrusten zit er niet in. Alhoewel ik nog steeds het gevoel heb dat ik een weekje met vakantie ga.
En als je mijn bagage kijkt, lijkt het er ook op. Ik heb 1 koffertje met kleding, toiletspullen en opladers voor telefoon, tablet en ereader. EN 1 tas met al het eten en drinken wat ik mee wil nemen.
3 liter kangenwater, mijn supplementen in een doosje, en een aantal potten los. Zoals de essentiele suikers, elfenbankje, wat ayurvedische spullen, biocidin, paddenstoelenextract, biologische havermout, een stuk gember, eigen theezakjes enzovoort. Het maakt mij niet uit wat ze zullen denken. Het is mijn feestje toch?
Oh ja, ik heb ook een gezichtsmasker meegenomen. Dat is toch het ultieme verwen gevoel.

voorraadje

Vandaag komen er ook nog veel smsjes, whats appjes en facebookberichten binnen van lieve mensen die mij sterkte en kracht wensen. Dat geeft een fijn gevoel. En ik vraag iederen om mij energie te sturen. Vooral dinsdag en daarna.

Ik blijf mijn blog bijhouden zodat je daar kunt lezen hoe het gaat. Eerst even zorgen dat de chirurg zijn best gaat doen.

12 reacties op “Ik ben er klaar voor

 1. Heel veel sterkte en succes gewenst voor straks: ik ga de hele dag aan je denken…ik heb je naam op mn hand geschreven, met een Groene permanent marker!
  Xxx

 2. Heel veel sterkte morgen Adele. Ik zal je zo veel mogelijk energie sturen. X Diana

 3. Hi Adèle,

  Ik heb net 2 operaties achter de rug….dus weet waar je straks doorheen gaat!
  Heel veel sterkte. Ik ga voor je duimen en wens je veel kracht en energie toe!

  Lieve groeten,
  Marianne

 4. Lieve Adéle en Frank.
  Ik denk aan jullie en voor wat het waard is……….. Ik zal goed op jullie dochter passen. Heel veel sterkte en positiviteit gewenst.
  Dikke knuffel.

 5. Lieverd ik straal je vanuit Zandvoort in hoor met heeeel veeeeel positieve energie kracht gewoon met van alles…..dikke kuszzzz

 6. lieve Adele,

  ik wens je sterkte, kracht en zend je bergen positieve energie.
  Ook voor je man, je meisje en je mam.

  hele dikke kus
  Von

 7. Mijn energie heb je! Succes en veel kracht wens ik je toe. Knuffel

 8. Ik ga Dinsdag aan je denken, wens je heel veel kracht toe, maar dat kan jij……..

 9. T is bijna zover! Maar wat heb je je goed voorbereid!! Knap!! Dinsdag alles maar over je heen laten komen zodat je woensdag het heft weer in eigen hand hebt. Heel veel sterkte en kracht. Dikke kus!! X

Reacties zijn gesloten.