Weer een vrij weekend

Gisteren is Sabrina weer meegegaan naar het ziekenhuis. Het was een zeer kort bezoek. Er was alleen bestraling nodig. Bij de bestraling is ze mee naar binnen geweest om te zien hoe het allemaal werkt. Ik heb laten zien dat je een thema kunt uitkiezen waarmee de muren en het plafond met licht worden gekleurd en er is ook een zacht muziekje. Terwijl ik op de behandeltafel lag kreeg zij een hele uitleg. Zelfs meer dan ik heb gekregen. Over de tatoeages, de laserstralen, de metingen of ik wel goed lig en zelfs in de controlekamer. Daar is te zien hoe het bestralingstoestel het gebied bestraalt en worden alle waardes gecontroleerd.

20140307_125048

Vandaag was het heerlijk weer (zon en lekkere temperatuur). Ben de hele dag met mijn dochter op pad geweest. Eerst de eerste hockeywedstrijd op het hele veld. In Hoofddorp hebben we met 0-7 gewonnen. Daarna met 2 vriendinnetjes even naar Primart omdat we toch in hoofddorp waren. Ze hebben alle drie slippers gekregen. En ook nog gegeten bij McDonalds. Ik heb tegen alle regels in (die ik zelf heb opgesteld) toch een paar frietjes meegegeten.  Was best even lekker. Alle vorige weken heb ik mij echt heel goed gehouden aan alleen gezonde koolhydraten, eiwitten en vetten en biologisch eten.