Week 2 is begonnen

Week 2 is gestart. Zo vervelend als ik mij vrijdag voelde, zo sterk en vrolijk ben ik vandaag. Dat komt ook omdat Frank weer wat beter gaat. Gisterenavond was het echt schrikken. Hij had zo veel pijn van zijn Hernia dat hij bijna zijn kiezen kapot heeft gebeten en de tranen over zijn gezicht liepen. De dokterspost heeft toch extra medicatie uitgeschreven en de overbuurman heeft het opgehaald. Gelukkig werkte het en werd de pijn weer dragelijk. Pfff, zo heftig heb ik het nog niet meegemaakt. Dus vandaag gaat het met hem weer wat beter, en met mij zeker ook.

Marion kwam mij halen en is vanmiddag meegegaan naar het AVL. We hebben eigenlijk veel gelachen. Heerlijk is dat.

Vanavond ook voor het eerst iets op facebook gezet. Het berichtje: week 2 is begonnen! Dat heeft veel reacties gegeven. Ook van mensen waarvan ik dacht, hoe weten zij het nou. Maar goed, we wonen in Zandvoort en ja, dan weet het hele dorp het al snel. Maar dat geeft niet. Het mooie is dat veel mensen hulp aanbieden en dat is lief. Heel lief.