Relax, Relax, Reeeeelaaaaax

Het is zondag. Vanochtend ben ik gestart met een heerlijk bad met magnesiumzout. Dit zorgt er voor dat magnesium via de huid wordt opgenomen. En magnesium is een mineraal wat veel gebruikt wordt, dus een oppeppertje kan ik wel gebruiken. Daarnaast ontspant het. Tijdens mijn badsessie heb ik de dvd gedraaid van Louise Hayes : Je kunt je leven helen.  Noor heeft deze afgegeven. Het was mooi, alhoewel niet allesvan toepassing is voor mij.

Daarna met Yolande, mijn vriendinnetje van de opleiding Voeding en Dietetiek, 2 uur gewandeld door de duinen en het strand. Het was heerlijk. Er was genoeg te bepraten dus de tijd was zo om. Ik zei toen we op het strand liepen: Wat is het eigenlijk druk op het strand! Waarop ze mij erop attent maakte dat het zondag was en 15 graden. Ja, de dagen van de week ben ik even kwijt geloof ik.

Mijn moeder is zo lief. Ze kookt bijna iedere dag voor ons. En aangezien ik nu echt 100 procent biologisch eet, is mijn oude kantoor nu een soort opslagruimte voor mijn groentes en andere spulletjes. Het blijft daar lekker koel.

Tegenwoordig heb ik de biologische slager ontdekt. Daar bestel ik iedere week 8 kipkarkassen. Dit kost nog geen 4 euro. Van die karkassen trek ik superkippebouillon. 8 uur laten sudderen. Dan komen alle goede stoffen die o.a. in het kraakbeen zitten, in de bouillon en dat is weer super goed voor onze eigen botten. Beter dan een glucosamine – chondroitine supplement. En het bevat een van de essentiele suikers die zo goed voor ons lichaam zijn.