Moe

Vandaag ben ik voor het eerst moe. Ik merkte het vanmorgen al toen ik wakker werd. Vannacht had ik af en toe last van kriebelhoest dus heb ik niet lekker doorgeslapen. Maar ik ben ook moe van het rekening houden dat ik iedere dag naar het AVL moet. Blij dat ik nu nog maar 2x hoef te gaan. Ja, daarna natuurlijk nog wel maar die voor de bestraling.
Ik kwam vandaag terug uit het ziekenhuis en heb ook even een tukje gedaan. Dat kon net een klein uurtje want daarna moest ik weer naar de praktijk voor een nieuwe client. Maar daarna was ik niet echt fitter.

Nu voel ik de keelpijn weer opkomen. Het is net of er aan de rechterkant in mijn keel een stuk schuurpapier zit. Morgen zal ik even vragen of dit iets kan betekenen of dat het gewoon een rondzwervend virusje is wat iedereen schijnt te hebben. Ik heb in ieder geval de honing naast mijn bed gezet.

honing

Ik was trouwens aan het zoeken naar informatie over de supplementen die ik slik (ik wil ze allemaal beschrijven onder het kopje ‘supplementen’) en kwam informatie tegen over Galactose. Het schijnt zo te zijn dat wanneer tijdens de operatie de Glucose dat in het infuus zit, vervangen wordt door Galactose, er echt een veel kleinere kans is op metastaseirng (uitzaaiingen) in de lever. Hoewel dat onderzoek uit 1998 is, zal ik het toch even navragen morgen. Want dat wil ik natuurlijk wel als ik straks geopereerd ga worden (over 10 weken ongeveer).

3 reacties op “Moe

  1. misschien gember voor de keel.
    moe zijn hoort er ook bij, hopelijk morgen geen drukke dag/ weekend…..

  2. Hoi Adèle , vervelend hé ziek zijn. Moe zijn hoort daar soms ook bij. Niet altijd tegen vechten maar er soms ook aan toegeven hoor! En desnoods je klantjes/cliëntjes maar afbellen, dat mag allemaal best. Groetjes dikke knuffels

  3. Vervelend die malaise, maar het is bijna de hele tijd goed gegaan. Er zijn met mensen door een virusje overvallen, dus ook dat kan heel goed Het geval zijn. Het is niet fijn, neem je rust en hopelijk ben je weer snel op krachten.

Reacties zijn gesloten.