Laatste lootjes

Maandag had ik een huilbui. Ik heb er de balen van. Weer naar het ziekenhuis. En er zaten mij nog een paar dingen dwars die nu zijn opgelost. Ik mag gewoon zeggen wat IK wil en hoef mij niet te conformeren aan wat anderen verwachten. Ja, IK sta nu op plaats nummer 1 en dat is soms wennen. ¬†Maar misschien telde het ook wel mee dat ik toch wel moe was maandag. Niet zo gek hoor. We hebben zondag de hele dag in de Efteling gelopen. Daar word je al moe van als je niet ziek bent. Ziek bent ….. Gek om dat te zeggen. Zo voel ik mij helemaal niet. En zo wil ik mij ook niet voelen. Maar technisch gezien ben ik het wel.

HolleBolleGijs
Maar eenmaal in het ziekenhuis was het weer een fluitje van een cent. Deze keer was er weer een stagiere die mee wilde kijken. Net zoals vrijdag. Dat vind ik geen probleem. En na vandaag hoef ik nog maar 3x bestraald te worden en hoef ik ook die chemopillen niet meer te nemen. Het schiet al op.

Vandaag heb ik keelpijn en ben ik wat verkouden. Ook een vervelende kriebelhoest. Het schijnt te heersen dus ik maak mij er niet te druk over. Morgen wordt er weer bloed geprikt. Ben benieuwd wat er donderdag van te zien is, van mijn verkoudheid. De witte bloedcellen zijn natuurlijk wat verlaagd.