Hennephars en/of Bicarbonaat met Ahornsiroop

Week 4 is begonnen en ik voel mij nog steeds goed. Ik voel mij gewoon zoals altijd. Geen pijntjes, geen vermoeidheid die anders is, geen rode voeten, handen of bilnaad geen wondjes in de mond, geen rode liezen. Dat zijn allemaal dingen die de oncoloog opnoemt als bijverschijnselen. Wel ontlasting die wat anders is. Maar dat geeft ook geen problemen.
Op de vraag of de behandeling wel aanslaat, komt het antwoord: Dat zien we pas als we gaan opereren. HUHHHH. Dan pas????
En op de MRI die in week 9 komt? Tja, dat zegt nog niets. We zien het pas echt als we gaan opereren. En soms zien we dat alles is verdwenen!
Oke, tja, wat moet ik daar nou mee. Het beste hopen?
Ik ga er nu maar van uit dat ik mij zo goed voel door o.a. (willekeurige volgorde):

  • de rij supplementen die Valstar heeft aangeraden
  • mijn goede basisconditie en de gezond manier van eten en leven
  • de instraling van mijn chemo door Margaretha en de engelen die ze om hulp roept
  • de  hulp van alle mensen in mijn omgeving en de liefde volle kaarten en berichtjes en kaarsjes die gebrand worden
  • de neutralisor waar mijn chemopillen op staan om alle negativiteit er uit te halen
  • het kangenwater wat ik dagelijks drinkt om o.a. te ontzuren
  • de essientele suikers vernieuwde stijl die de celcommunicatie verbeteren

Gisteravond las ik een bericht van een ex-collega dat zijn behandelingen maar niet aan willen slaan en dat er nu nog 1 poging is die maar bij heel weinig mensen effect heeft. Ik vind dit toch zo erg. En hoop echt dat hij dan maar bij dat kleine groepje mensen gaat horen waarbij het WEL aanslaat!!

Maar door dit bericht ben ik toch weer verder gaan zoeken. Weer kom ik uit op de hennepharsolie.

In mijn vorige bericht hierover schreef ik dat ik het wil gaan maken. Maar ik ben nog niet eens gestart met het kopen van de zaden. De White Rhino schijnt hiervoor het beste te zijn.

Verder las ik in het boek: “Chemo? Of kan ik zelf kiezen?” over bicarbonaat met ahornsiroop.
Dr. Simoncini ( voormalig hoofd Oncologie in Emmakinderziekenhuis)schrijft dat kanker en candida dezelfde eigenschappen hebben. En kankercellen verslinden suiker (15x meer dan gezonde cellen). En natriumbicarbonaat (Bica) is een effectieve stof tegen neoplasmata (de autonome groei van goedaardige of kwaadaardige gezwellen).
Wanneer de de Bica en ahornsiroop vermengd en verwarmd, beng je het paard van Troje naar kankercellen. De toegevoegde suiker zal namelijk niet de kankercellen doen laten groeien omdat de Bica de cellen vermoordt voordat zij de kans krijgen om te groeien.
Klinkt vrij logisch maar volgens mij is het toch wel wat ingewikkelder. Op zijn website is veel te lezen over zijn behandelingen. Maar het is helaas niet voor iedereen.