Bedankt voor alle aandacht

Wat een prachtig weer. Vandaag ga ik weer mijn relax bad nemen van magnesiumzout en een cdtje erbij (nee niet in bad).

Daarna naar buiten en van de zon genieten.

Gelukkig voel ik mij nog steeds heel goed.

Heb ik trouwens al geschreven dat ik zoveel kaarten heb ontvangen. Zelf ben ik niet zo erg attent wat dat betreft. En ik weet dat dat niet betekent dat ik niet aan mensen denk. Maar nu merk ik hoeveel dat waard is. Gewoon een kaartje,  een facebookberichtje of appje.

Ook bloemetjes, bloembollen en zelf een hele tas met biologische lekkere dingen zoals blauwe bessen en groenten. Geweldig!!!

Ook ben ik blij met het aanbod van mensen om met mij mee te gaan naar het AVL. Het is lekker om gereden te worden en ook gezellig om iemand erbij te hebben. De bezoekjes zijn tenslotte kort maar de reis is wat langer.

Vrijdag ga ik altijd even langs de biowinkel voor mijn kipkarkassen. En laatst heb ik een foto gemaakt van 2 kg vet. Deze ga ik gebruiken voor mijn cliënten. Dan kunnen ze zien hoeveel ze zijn afgevallen bij 2 kilo vetverlies. Dat beurt de mens weer op.

 

Eén reactie op “Bedankt voor alle aandacht

  1. Hi Adele,

    Ben blij dat alles goed is verlopen, wilde je toch niet bellen want je zal genoeg aan je hoofd hebben en druk met mensen om je heen, heb je bloc eindelijk gevonden.
    kan ik nu een berichtje sturen. Heb tijdens mijn dagen in Sauerland veel aan je gedacht.
    Wens je heel veel sterkte voor de allerlaatste loodjes. Ik spreek je gauw.

    Dikke knuffel Elly

Reacties zijn gesloten.